Jubiliejinė DofE programos ceremonija

  • Paskelbė : Halina Stankevič
  • Paskelbta: 2021-08-27

Rugpjūčio 23 ir 24 dienomis Vilniaus universiteto botanikos sode vyko „The Duke of Edinburgh's International Award” (DofE) programos apdovanojimų ceremonija. Per dvi dienas 300 jaunų žmonių iš visos Lietuvos apdovanoti aukso, sidabro ir bronzos lygio ženkleliais ir tarptautiniais sertifikatais. DofE apdovanojimus įteikė Švietimo, mokslo ir sporto viceministrai Ramūnas Skaudžius ir Agnė Kudarauskienė, Jungtinės Karalystės gynybos atašė Steve Gleisinger ir Britų pramonės ir prekybos rūmų steigėjas Lietuvoje, Karalienės Elžbietos II apdovanotas Britų imperijos ordinu, Chris Butler. 

Šiais metais iš viso įteikti 4 aukso apdovanojimai. Aukso ženklelius atsiimantys jauni žmonės, jų siekdami, daugiau nei 300 val. savanoriavo, sportavo, tobulino talentus, įveikė net 4 dienų žygio iššūkį ir įgyvendino rezidavimo projektą.

Sidabro ženklelius atsiėmė 54, bronzos – 242 mokiniai. Mūsų gimnazijos mokiniams šiemet buvo įteikta 8 bronzos bei 4 sidabro ženkleliai. Įdėtas didžiulis darbas parodė, kad aukštiems pasiekimams nesutrukdė pandemijos. Didžiuojamės tokiu gausiu būriu dalyvių ir linkime tolimesnės sėkmės sekančiuose etapuose.

Nepamirškite padėkoti autoriui