Priėmimas į gimnaziją 2024-2025 m.m.

  • Paskelbė : Halina Stankevič
  • Paskelbta: 2024-03-01
  • Kategorija: Kvietimai

Prašymai mokytis Vilniaus Vladislavo Sirokomlės gimnazijoje 2024-2025 m. m. yra teikiami 2024 m. kovo 1-31 d. per e. sistemą https://svietimas.vilnius.lt , kai vaikas/mokinys:

  • pradeda lankyti mokyklą (į 1 klasę);
  • keičia ugdymo programą (pereina iš 4 klasės į 5 klasę, iš 8 klasės į I gimnazijos klasę ir iš II gimnazijos klasės į III gimnazijos klasę);
  • pereina mokytis į kitą mokyklą;
  • naujai atvykę mokiniai.

Mūsų gimnazijoje ugdomi mokiniai pagal pradinio, pagrindinio ir vidurinio ugdymo programas taikant Humanistinės kultūros ugdymo menine veikla sampratos elementus. Mokytis joje priimami vaikai ir jaunimas iš visos Vilniaus miesto savivaldybės teritorijos. Gimnazijoje kiekvienas mokinys gali mokytis ir vystytis pagal savo poreikius ir gebėjimus. Mūsų mokiniai tampa daugybės olimpiadų, konkursų ir varžybų nugalėtojais, o absolventai studijuoja prestižinėse Lietuvos ir
užsienio aukštosiose mokyklose.
Mūsų gimnazijos mokiniai, kurie pereina mokytis į aukštesnio lygmens programą – penktą, devintą (I gimnazijos) ar vienuoliktą (III gimnazijos) klasę – ir nori tęsti mokymąsi mūsų gimnazijoje, irgi turi TEIKTI PRAŠYMĄ PER E. SISTEMĄ https://svietimas.vilnius.lt (jiems užtikrinamas priėmimas be eilės).
Informuojame, kad toje pačioje informacinėje sistemoje https://svietimas.vilnius.lt yra galimybė užregistruoti vaiką (6 ar 5 metų) nuo 2024-09-01 lankyti Vilniaus Vladislavo Sirokomlės gimnazijos priešmokyklinio ugdymo grupes. Prašymai priimti į priešmokyklinio ugdymo įstaigas registruojami nuolat, išskyrus prioritetų ir pridėtų dokumentų sutikrinimo bei grupių formavimo metu, t. y. š. m. kovo 11–31 d. tėvai (globėjai) neturi galimybės pateikti ir redaguoti prašymų.

Daugiau informacijos ieškokite www.syrokomla.lt , rašykite rastine@sirokomles.vilnius.lm.lt ,
skambinkite tel.: +370 52751047 ar +370 68276681.

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos