Edukacinis užsiėmimas mažiesiems „Duonos kelias“

  • Paskelbta: 2020-10-24
  • Kategorija: Renginiai

Spalio 22 d. priešmokyklinio ugdymo visų grupių vaikučiai ir auklėtojos susipažino su „kepyklos vadove“. 

Sužinojo atsakymus į daugybę klausimų. Kodėl kepėjai ryši prijuostę ir dėvi kepuraites? Kodėl rėtis kiauras? 

Ar viską, kas skylėta, reikia išmesti? Kokios spalvos ir kokio skonio miltai? Vaikus aplankė Nenuorama vilkas, kuris kartu su vaikais mokėsi gaminti duoną, dalintis ir draugauti. 

Padarę kepaliukus, vaikai sudėliojo į kepimo indus ir stebėjo kaip krosnelėje kepa duonelė, klausydami pasakojimo apie tai, kaip senais laikais brangindavo duoną ir kad ji buvo pagrindiniu maisto produktu sunkiai dirbantiems žmonėms. 

Savo kepaliukus nunešė namo, kad pasidalinti su šeima. 

Autorius:
-

Nuotraukos:
-

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos