Vaikų vasaros poilsio stovykla „Vasaros spinduliai”

  • Paskelbė : Halina Stankevič
  • Paskelbta: 2023-06-28
  • Kategorija: Renginiai

Birželio 9-21 dienomis Vilniaus Vladislavo Sirokomlės gimnazijoje vyko Vaikų vasaros poilsio stovykla 1-4 klasių mokiniams “Vasaros spinduliai”.

Stovykla veikė nuo 8.00 iki 16.00 valandos. Vasaros poilsio programoje dalyvavo 50 vaikų. Stovyklos metu vaikai smagiai leido laiką veiklose, skatinančiose savęs ir savo aplinkos pažinimą, bendravimą ir bendradarbiavimą. Suplanuota įvairi vasaros programos veikla leido mokiniams įdomiai ir naudingai pradėti vasaros atostogas.

Mokyklos patalpose stovyklautojai turėjo užsiėmimus su floristikos, teatro, technologijų bei kūno kultūros mokytojais dalykininkais. Stovyklos dalyviai kasdien lankėsi įvairiose ekskursijose ir pramoginėse išvykose. Per devynias programos dienas vaikai aplankė Pelėdų parką,  Pilaitės malūnus (kur pažino duonos kelią ir ragavo ką tik iškeptos traškios duonelės), turėjo edukacijas Bažnytinio paveldo ir Geležinkelių muziejuose, Nacionaliniame saugomų teritorijų lankytojų centre, pramogavo Multikino kino teatre bei Vilniaus Zooparke. Gaisrinėje valdyboje “pasimatavo” gaisrininko-gelbėtojo profesiją ir įtvirtino saugaus elgesio artimoje aplinkoje ir vandenyje taisykles.

Ačiū pradinių klasių mokytojoms ir mokytojams dalykininkams už kūrybingą darbą kuriant nuotaikingą ir įdomią veiklą mūsų stovyklautojams. O taip pat ačiū smalsiems vaikams už dalyvavimą mokyklos vasaros poilsio programoje, norą prasmingai ir turiningai leisti savo laisvalaikį. Linkiu smagios ir šiltos vasaros!

Socialinė pedagogė Violeta Vincevič

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos