Karjeros dienos kartu su Vilniaus Kolegija

  • Paskelbė : Halina Stankevič
  • Paskelbta: 2021-11-20
  • Kategorija: Ugdymas karjerai

Lapkričio 15 d. II-IV klasių mokiniai dalyvavo nuotolinėje paskaitoje ,,Kaip pasirinkti studijas?“. Mokiniai gavo atsakymus į rūpimus studijų klausimus apie studijų pasirinkimą, kokią studijų programą pasirinkti, kokius egzaminus laikyti.

Lapkričio 17 d. 8c klasės mokiniai dalyvavo nuotolinėje paskaitoje „Kokio darbuotojo reikia šiandieninei rinkai?“. Paskaitą vedė UAB „CV-Online LT“ marketingo vadovė Rita Karavaitienė. Mokiniai kartu su karjeros ugdymui koordinatorė apžvelgė bendrą darbo rinkos situaciją. Paskaitos metu sužinojo, kokie darbuotojai šiandien yra geidžiamiausi ir kokios darbo sąlygos juos labiausiai motyvuoja.

8b klasės mokiniai dalyvavo nuotoliniame susitikime su įžymiais absolventais ir dėstytojais. ,,Profesija, kuri suteikia sparnus“ vyks lapkričio 17 d.  Įvairių profesijų atstovai papasakojo apie savo profesijų ypatumus, reikalavimus, aptarė, kokių asmeninių savybių reikia sėkmingam šių profesijos

Lapkričio 18 d. 8b klasės mokiniai dalyvavo nuotolinėje paskaitoje - diskusijoje "Kaip stiprinti savo motyvaciją". Psichologas Audrius Ivanauskas papasakojo, kodėl menkėja motyvacija ne tik mokytis, bet ir bendrauti su draugais, užsiimti mėgstamomis veiklomis. Paaiškino, kaip galima keisti šią savo būseną.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos