Paroda „KARJERA & STUDIJOS 2023“

  • Paskelbė : Halina Stankevič
  • Paskelbta: 2023-04-01
  • Kategorija: Ugdymas karjerai

Kovo 31 dieną būrys mūsų gimnazijos 10-12 klasių mokinių su klasės vadovais bei karjeros specialistėmis vyko į didžiausią Lietuvoje mokymosi, žinių ir karjeros planavimo parodą „KARJERA & STUDIJOS 2023“. Paroda šiemet buvo dedikuota Lietuvos švietimo bendruomenei. Atsižvelgiant į valstybės ir verslo įmonių poreikį ugdyti bei išlaikyti talentus Lietuvoje, šių metų paroda dedikuojama Lietuvos švietimo sistemai. Paroda buvo skirta moksleiviams, studentams, karjeros kelią besirenkantiems ar keičiantiems žmonėms, mokytojams ir mokyklų administracijoms.
„Karjera & studijos 2023“ vyko net trijose salėse ir buvo suskirstyta į temines zonas. Daugiausia vietos užėmė aukštajam mokslui ir karjeros planavimui skirta erdvė – visą penktąją salę. Profesinio mokymo įstaigos buvo įsikūrusios ketvirtojoje „Litexpo“ salėje, o trečioji salė renginio metu virto didžiausiu šalyje mokytojų kambariu, skirtu pedagogams, mokyklų administracijų darbuotojams, mokyklų karjeros specialistams ir svarstantiesiems apie galimybę tapti mokytojais.

Paroda buvo aktuali ir moksleiviams, ir studentams, ir karjeros kelią besirenkantiems ar keičiantiems žmonėms, ir švietimo sistemos darbuotojams bei politikos formuotojams. Visi susitiko po vienu stogu.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos