Vizitas į Vilniaus automechanikos ir verslo mokyklą

  • Paskelbė : Halina Stankevič
  • Paskelbta: 2024-04-20
  • Kategorija: Ugdymas karjerai

Balandžio 18 dieną 8–10 klasių mokinių grupė lankėsi Vilniaus automechanikos ir verslo mokykloje, kur šios mokyklos karjeros specialistė papasakojo mokiniams apie mokymo programas stojantiems į 9 klasę bei po pagrindinės mokyklos.

Papasakojo, kad baigę šią mokyklą mokiniai sėkmingai dirba įvairiose įmonėse, kuria savo verslą, kiti tęsia mokslą kolegijose bei aukštosiose mokyklose. Mokiniai susipažino su profesiniu veiklinimu, su specialybių moduliais, apgyvendinimo galimybėmis. Taip pat mokiniams buvo pasiūlyta ir siuvimo programos, su puikiomis galimybėmis mokytis po 12 klasės.
Mūsų gimnazijos mokiniams buvo parodyta BMW laboratorija. Tai Vilniaus Automechanikos ir verslo mokyklos lobis. Laboratorija, kuria mokykla ypač didžiuojasi.

Mokiniai apžiūrėjo automobilių techninės priežiūros ir remonto dirbtuves, automobilių įrenginių bei bendrojo lavinimo dalykų mokymo kabinetus. Mokiniai ne tik susipažino su mokykla, mokytojais ir ten mokomomis profesijomis, bet ir turėjo galimybę praktiškai išmėginti savo jėgas šioje srityje.

Turėjo galimybę  sukonstruoti elektros schemą, kuri parodė, kaip veikia tranzistorius, bei išmontuoti automobilio padangą ir ją subalansuoti. 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos