Metų mokytojas 2022

  • Paskelbė : Halina Stankevič
  • Paskelbta: 2022-10-06
  • Kategorija: Didžiuojamės

Kasmet, spalio 5 d., Vilniaus m. savivaldybės meras Remigijus Šimašius įteikia apdovanojimus švietimo įstaigų mokytojams už novatoriškumą ir kūrybišką darbą. Didžiuojamės, kad mūsų gimnazijos mokytoja, pradinio ugdymo ekspertė, Veslava Černigovska tapo „Metų mokytoja 2022“. Mokytoja yra atnaujintų pradinio ugdymo lenkų kalbos bendrųjų programų bendraautorė, nuolat dalijasi savo patirtimi ne tik mokykloje, bet ir respublikos mastu. Ji pirma mokykloje nuotolinio mokymosi metu pradėjo naudotis virtualia platforma Genially ir sukūrė integruotų pamokų banką antrajai klasei. Matematikos pamokose sėkmingai naudoja Eduten Playground platformą, kuri stiprina mokinių mokymosi motyvaciją, leidžia stebėti individualią kiekvieno mokinio pažangą. Per trejus metus, būdama Gimnazijos tarybos pirmininke, ji sugebėjo suvienyti mokinius, tėvus ir mokytojus siekti bendrų tikslų ir uždavinių. Veslava Černigovska turi savo ugdymo sistemą ir pelno didelę tėvų ir vaikų pagarbą.

Sveikiname Veslavą Černigovską, kuri apdovanojimą priėmė kaip visos Vladislavo Sirokomlės gimnazijos komandos darbo įvertinimą.

P. s.: „Metų mokytoja 2018“  Vilniaus miesto savivaldybės mero buvo apdovanota  muzikos mokytoja ekspertė Janina Labul, „Metų tėvu 2019“ tapo Elžbieta Klebeko-Kolpak, „Metų mokytoja 2020“ – vyresnioji lietuvių kalbos mokytoja Ina Jurgelienė.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos