Vaikų vasaros poilsio stovykla

  • Paskelbė : Halina Stankevič
  • Paskelbta: 2022-05-09
  • Kategorija: Pranešimai

Birželio 10-22 dienomis Vilniaus Vladislavo Sirokomlės gimnazijoje veiks Vaikų vasaros poilsio stovykla 1-4 klasių mokiniams. Šiuo metu mokykla teikia paraišką Vilniaus miesto savivaldybei Vaikų vasaros poilsio programų konkursui dėl lėšų skyrimo.

Vasaros poilsio programa „Vasaros spinduliai“ sieksime užtikrinti saugią vaikų aplinką. Programos metu užimsime mokinius veikla, skatinančia savęs ir savo aplinkos pažinimą, bendravimą ir bendradarbiavimą, kūrybinį bei kritinį mąstymą, norą prasmingai ir turiningai leisti savo laisvalaikį. Į stovyklos veiklą įsitraukia pradinių klasių pedagogai, įvairių sričių mokytojai dalykininkai bei savanoriai (skautai), kurie savo patirtimi mokys, praplės akiratį, dvasinių interesų sritį ir supažindins vaikus su įvairiomis aktyvaus poilsio formomis.

Stovykla veiks kasdien nuo 8.00 iki 16.00 valandos. Suplanuota įvairi veikla (sporto, kūrybinės pramogos, ekskursijos, pramoginės išvykos), kuri bus įdomi, naudinga, nuotaikinga ir teikianti džiaugsmo bei skatinanti bendradarbiauti su draugais ir mokytojais.

Socialinė pedagogė Violeta Vincevič

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos