Vienuoliktokai sutrumpintai apie „Šekspyro raštus sutrumpintai“

                     „Balandžio 28 dieną 11a ir 11b klasių grupės kartu su mokytoja Marija Česoniene vyko į Keistuolių teatrą, kuriame aktoriai nebijo laužyti klasikinių muzikos, literatūros, teatro ir kino žanrų rėmų, o spektaklius vaidina su humoru ir ironija. Per dvi valandas buvo susipažinta su žymiausio Renesanso rašytojo Viljamo Šekspyro raštais. Greitas tempas, tik trijų aktorių vaidinimas ir improvizacijos tikrai paliko labai didelį įspūdį. Taip mokiniai įtvirtino savo žinias apie Viljamą Šekspyrą ir jo kūrybą, taip pat sustiprino kultūrinę kompetenciją.“ (Inesa Urbanovič, IIIb)

                      „Šekspyro raštai sutrumpintai“ - puikus spektaklis. Esu labai sužavėta aktorių vaidinimu, jis buvo neapsakomas. Taip pat kūrinių interpretacija labai moderni ir patraukli jaunimui,  todėl visa salė nuo pat pradžios iki pabaigos buvo labai susižavėjusi.  Labai ačiū mokytojai ir draugams už maloniai praleistą laiką.“ (Eva Tumaš, IIIa)

„Pirmas kartas Keistuolių teatre paliko daug gerų įspūdžių, nuo pradžios iki pat pabaigos publika nenustojo juoktis, o labiausiai patiko „vaidinti“ Ofeliją drauge su aktoriais ir kitais žiūrovais. Tikrai ne paskutinį kartą aplankiau ši teatrą.“ (Dominika Symonovič, IIIb)

                      „Labai džiaugiuosi, jog patekau į spektaklį „Šekspyro raštai sutrumpintai“. Tai buvo tikrai nuostabus spektaklis. Puikus aktorių vaidinimas, specialieji efektai, žiūrovai ir nepakartojama Šekspyro kūrybos interpretacija.  Dėkojame mokytojai už puikiai parinktą spektaklį“ (Dominyka Valentina Vyšniauskaitė, IIIa)

                      „Šekspyro raštai sutrumpintai“ - superinis spektaklis. Aktorių improvizacija, jų vaidinimas, emocijų perteikimas, kontaktas su žiūrovais nepakartojami. Labai dėkui mokytojai už linksmai bei produktyviai praleistą laiką!“ (Rafal Voinickis, IIIa)

                      „Spektaklis „Šekspyro raštai (sutrumpintai)“ man labai patiko, labai kreatyvi interpretacija, spektaklio metu visada vyrauja intriga ir negalima atspėti, ką aktoriai parodys toliau. 10/10.“ (Dominik Motuz, IIIa)

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos