Vaikų vasaros poilsio stovykla 2022

  • Paskelbė : Halina Stankevič
  • Paskelbta: 2022-07-01
  • Kategorija: Renginiai

Birželio 10-22 dienomis Vilniaus Vladislavo Sirokomlės gimnazijoje vyko Vaikų vasaros poilsio stovykla 1-4 klasių mokiniams.

Stovykla veikė nuo 8.00 iki 16.00 valandos. Vasaros poilsio programoje dalyvavo 57 vaikai. Stovyklos metu vaikai smagiai leido laiką veiklose, skatinančiose savęs ir savo aplinkos pažinimą, bendravimą ir bendradarbiavimą. Suplanuota įvairi vasaros programos veikla leido mokiniams įdomiai ir naudingai pradėti vasaros atostogas. Mokyklos patalpose stovyklautojai turėjo užsiėmimus su technologijų, dailės bei kūno kultūros mokytojais dalykininkais. Stovyklos dalyviai kasdien lankėsi įvairiose ekskursijose ir pramoginėse išvykose. Per devynias programos dienas vaikai aplankė Muitinės muziejų, Žaislų muziejų, VU Zoologijos muziejų, turėjo edukacijas Bažnytinio paveldo, Energetikos ir technikos muziejuose, pramogavo Skalvijos ir Multikino kino teatruose, Future live interaktyvioje parodoje bei Vilniaus Zooparke. Gaisrinėje valdyboje “pasimatavo” gaisrininko-gelbėtojo profesiją ir įtvirtino saugaus elgesio artimoje aplinkoje ir vandenyje taisykles.

Ačiū pradinių klasių mokytojoms ir mokytojams dalykininkams už kūribingą darbą kuriant nuotaikingą ir įdomią veiklą mūsų stovyklautojams. O taip pat ačiū smalsiems vaikams už dalyvavimą mokyklos vasaros poilsio programoje, norą prasmingai ir turiningai leisti savo laisvalaikį. Linkiu gražios ir saulėtos vasaros!
 

Socialinė pedagogė Violeta Vincevič

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos