„Tavyje yra šviesa, kuri apšvies tamsą”

  • Paskelbė : Halina Stankevič
  • Paskelbta: 2022-12-28
  • Kategorija: Renginiai

Gruodžio 21 ir 23 dienomis gimnazijos aktų salėje 3 kartus buvo vaidinamas kalėdinis spektaklis, kurį rengė II klasės mokiniai. Spektaklis buvo skirtas 7-8, I-IV klasių mokiniams bei mokytojų kolektyvui, tėvams ir kitiems mokyklos darbuotojams.

Šių metų kalėdinio spektaklio tema – šiuolaikinės jaunimo problemos, kurias jie patiria šiandieniniame pasaulyje ir ieško sprendimo būdų. Staiga pasirodęs arkangelas Gabrielius nuveda visus į prakartėlę. Tai padeda jauniems žmonėms rasti savyje „šviesą“, grįžti į tikėjimo kelią. Visumą papuošė lenkiškai atliekamos kalėdinės giesmės ir teminės dainos.

Gimnazijos direktorė Helena Marcinkevič su ašaromis akyse dėkojo mokiniams už kalėdinio spektaklio temą, puikią vaidybą, angeliškus balsus – žodžiu, už nepakartojamas emocijas ir daugelio žiūrovų patirtą savotišką katarsį. Po pasirodymo visi dalinosi paplotėliais ir linkėjo vieni kitiems gražių švenčių.

Šiųmetinės šventės atminimui kiekvienas svečias galėjo pasiimti mažą kalėdinę eglutę, savo rankomis pagamintą II klasės mokinių FabLab laboratorijoje.

Tai buvo nepaprastai šiltas ir šeimyninis susitikimas!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos