Tau, mano mylima mokykla!

  • Paskelbė : Halina Stankevič
  • Paskelbta: 2024-10-04
  • Kategorija: Renginiai

   Vladislavo Sirokomlės gimnazijos 70 metų jubiliejus tapo ypatinga proga mokyklos bendruomenei, ypač jauniausiems jos nariams – 3-4 klasių mokiniams bei jų lietuvių kalbos mokytojoms Lilijai Aleksandrovič, Reginai Janč, Aliai Klimantavičienei, Martai Lapin, Beatai Levkevič . Vedami nuoširdaus prisirišimo prie savo mokyklos, jie kūrė ketureilius, skleisdami savo šilčiausius jausmus bei prisiminimus apie kasdienes mokyklos akimirkas. 

   Kiekvienas ketureilis – tai maža istorija, atspindinti vaikų meilę mokyklai. Tačiau jie neapsiribojo vien žodžiais – mokiniai piešė gimnazijos vietas, siekdami perteikti visą jos grožį ir ypatingą atmosferą. Pilni spalvų ir vaikiškos fantazijos piešiniai, sujungti su vaikų ketureiliais, tapo tikru jausmingu mokyklos gyvenimo atspindžiu. 

   Mokinių darbais galima pasigrožėti mokyklos fojė. Kiekvienas, peržengęs mokyklos slenkstį, gali sustoti ir pasinerti į šią jautrią, nuoširdžią kūrybos šventę. Ši paroda ne tik papuošė gimnazijos jubiliejų, bet ir parodė, kaip stipriai mokykla įauga į vaikų širdis, tapdama jų antraisiais namais, kupinais ne tik žinių, bet meilės ir draugystės.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos