Tarptautinėje statybų verslo parodoje RESTA 2024

  • Paskelbė : Halina Stankevič
  • Paskelbta: 2024-04-27
  • Kategorija: Ugdymas karjerai

Balandžio 25 dieną mūsų gimnazijos I-IV klasių 30 mokinių grupė dalyvavo Vilniuje vykusioje LITEXPO tarptautinėje statybų verslo parodoje RESTA 2024, Parodoje buvo pristatytos naujausios tendencijos ir technologijos, skirtos pastatų energiniam efektyvumui, skaitmeninei statybai ir žaliosios transformacijos principams statybose.

Mokiniai turėjo galimybę susipažinti su statybų verslui skirtomis parodos RESTA 2024 teminiais akcentais: žalioji transformacija statinių statyboje, energiniu statinių tvarumu,  skaitmenine statyba. Mokiniai susipažino  su šia verslo sritimi ir ką galima dirbti įgijus su statybų verslu susijusias specialybes.

Parodoje mokiniai turėjo galimybę sudalyvauti žurnalo „STATYBA IR ARCHITEKTŪRA“ parodos metu organizuotame žaidime, kuris buvo įtraukus jaunesnei auditorijai. Susipažino su ateities inžinerijos, statybų, architektūros studijomis, taip pat dalyvavo nemokamo dirbtinio intelekto žurnalo pristatyme.

Litexpo komanda organizuodama parodą stengėsi atliepti verslo poreikius ir prisidėti prie tam tikro sektoriaus specialybių, studijų programų patrauklumo pristatymo moksleiviams.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos