VAIKŲ PRIĖMIMAS Į PRIEŠMOKYKLINES GRUPES

  • Paskelbė : Halina Stankevič
  • Paskelbta: 2022-03-09
  • Kategorija: Kvietimai

Gerbiamieji tėveliai (globėjai, rūpintojai),

pranešame, kad nuo 2022 metų sausio 1 d.  Vilniaus miesto savivaldybės informacinėje sistemoje yra priimami  prašymai iš tėvelių (globėjų, rūpintojų), kurie pageidauja, kad jų vaikai nuo 2022 metų rugsėjo 1d.  pradėtų lankyti Vilniaus Vladislavo Sirokomlės gimnaziją.

Atkreipiame ypatingą dėmesį, kad nuo kovo 1 iki 10 dienos https://svietimas.vilnius.lt/ tėvai turi galimybę pasitikrinti, ar vaikas yra priimtas į gimnazijos priešmokyklinę grupę. Pažymime, kad tėvai gali redaguoti prašymus, jų pateikimo (redagavimo) data nedaro įtakos vietai eilėje. Galima pasirinkti iki penkių ugdymo įstaigų.

Grupės formuojamos nuo kovo 18 iki 31 dienos. Atkreipiame dėmesį, kad grupių formavimo metu tėvai (globėjai, rūpintojai) neturės galimybės pateikti ir redaguoti prašymų.

Tėvai (globėjai, rūpintojai), kurie gaus pranešimą dėl vaiko priskyrimo į gimnaziją per 10 kalendorinių dienų turės pasirašyti el. ugdymo sutartį. Vaikai, kurių tėvai (globėjai, rūpintojai) nepasirašė el. ugdymo sutarties per nustatytą terminą, bus išbraukiami iš sąrašo ir apie atsiradusias laisvas vietas pranešama laukiantiems eilėje.

Informuojame, kad laisvos vietos skelbiamos https://svietimas.vilnius.lt/

Atkreipiame dėmesį, kad į atsilaisvinusias vietas vaikai yra priimami nuolat.

Turint klausimų galima  kreiptis raštu el. p. rastine@sirokomles.vilnius.lm.lt   arba telefonu (8-5)2751047.

Akimirkos iš priešmokyklinukų gyvenimo https://view.genial.ly/620169424cdd0a00183fb43d

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos