Alumnų susitikimas Vladislavo Sirokomlės gimnazijoje

  • Paskelbė : Halina Stankevič
  • Paskelbta: 2023-02-13
  • Kategorija: Renginiai

2023 m. vasario 10 d. Vladislavo Sirokomlės gimnazijoje po dvejų metų pertraukos įvyko tradicinis Alumnų susitikimas. Direktorė Helena Marcinkevič nuoširdžiai pasveikino susirinkusius mokytojus, senjorus ir abiturientus.

65-osios laidos abiturientai pakvietė visus į šimtadienio miuziklą „La Syrokom Nostra“. Miuziklo  scenarijų parašė dvyliktokė Kamila Zajončkovska, įkvėpta serialo „Peaky Blinders“ ir prieš 100 metų buvusių gangsterių laikų scenų. Miuziklo leitmotyvu tapo mafijos žaidimai ir dviejų priešiškų klanų kova bei abituriento lobio paieška.

Reikia priminti, kad šių metų abiturientai tapo „TVP Wilno“ internetinės redakcijos organizuoto šimtadienio reklamos konkurso nugalėtojais.

Po miuziklo abiturientai originaliai pristatė salėje esančias jubiliejines alumnų laidas. Jie pakvietė į sceną šių laidų atstovus, surengė jiems vidurinės mokyklos žinių „egzaminą“ ir jį išlaikius įteikė „Baigiamųjų egzaminų kartojimo pažymėjimus“. Dvyliktokai linksmai bendravo su publika, kuri dalijosi prisiminimais apie savo mokslo metus. Po to visi svečiai buvo pakviesti  į mokyklos valgyklą pratęsti susitikimo prie kavos ar arbatos.

Direkcija ir visas mokytojų kolektyvas dėkoja dabartiniams abiturientams už originalų pasirodymą, o nuostabiems svečiams – už ištikimybę mokyklai, atviras širdis ir kartu praleistas akimirkas.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos