Švenčiame Europos kalbų dieną

Rugsėjį 6-11 klasių mokiniams anglų kalbos pamokos buvo išskirtinės. Mokiniai dalyvavo projektinėje veikloje tyrinėdami Europos kalbas, istoriją, įdomybes, papročius, paveldą, kūrė darbelius, dalyvavo žaidimuose ir konkursuose.

8c klasės mokiniai vedė integruotą pamoką 8b klasei. Europos kalbų dienos proga buvo sujungtos 2 pamokos: anglų ir lietuvių. 8b klasės mokiniai per žaidimus, diskusijas, darbą grupėse ir įvairias užduotis išmoko naujų dalykų apie Europos kalbas. Klasė turėjo galimybę pademonstruoti savo užsienio kalbų žinias ir gavo informacijos apie savo kalbos kilmę. Pamokas kuravo lietuvių kalbos mokytoja M. Zapolskaja ir anglų kalbos mokytoja V. Buinovska. Mokiniai ir mokytojai labai smagiai praleido laiką ir kiekvienas mokinys išmoko kažką nauja.

Ib tikrino savo žinias apie Europos šalių kultūrą protmūšyje. Mokytojos S. Žurovič mokinė Eva Ravluševič pateikė esė apie kalbų svarbą VIKC konkursui.

IIb parengė QR kodų žaidimą apie Europos šalių įdomybes. IIb, IIc ir IIIa, IIIb klasių mokiniai dalyvavo diskusijoje ir kūrė rašinį tema ,,How May I Preserve my Cultural Identity?“ („Kaip galėčiau puoselėti savo kultūrinį identitetą?“, mokyt. M.Vartač-Vartecka). Mokytoja J. Novoselska su 5b kūrė šeimos medžius, atspindinčius daugiakultūrę šeimos narių kilmę. 6b, 7b, 8b klasių mokiniai parengė parodą ,,Multilingual Europe“(mokyt. V.Buinovska).

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos